maandag 29 april 2013

Eindelijk weer een berichtje. Na maanden werken aan onze (nieuwe) kostuums, een maandenlange overvolle keukentafel die meer op een vuilnisbelt leek, was het eindelijk zover. De Elf Fantasy Fair op zondag 21 april 2013. Het was droog weer en niet te warm. PVC bij velen, dus warm of heet weer hoeft niet.  Beetje zon is mooi meegenomen.
Steltlopers
Zo mooi!

Steltlopers
Eindelijk binnen de muren van het park!
Overal kramen aan de zijkant met allerlei snuisterijen, veel, heel veel sieraden, elfen- en orkoren (ja, je leest het goed), boeken, en heel veel meer!












Harlekijntje

Heksen

Japanse ridder?
Lekker relaxen tussendoor














Bij het doolhof was het LARP-veld ingericht. Iedereen plofte met hun eigen groepje op het gras in de buurt. Gezellige boel was het daar. Verloren 'wapens' werden teruggebracht bij de eigenaar. Er is niets gestolen, prachtige dag!

Het viel me op dat er door het hele park weinig afval lag. Bijna alles belandde in de vuilnisbakken. Waarom kan dat niet in onze echte wereld ook zo, vraag ik me dan af.

Men geeft elkaar ook de ruimte om daar te zijn waar je wilt zijn, om te zijn wie je bent, om te zijn wat je wilt. In burger of in pak, iedereen is welkom!
Lekker relaxen
Ridder
Rohan
(Uit: In de ban van de ring)
Vuurspuwer
Relaxen voor en na het larpen
Steampunk
Zonnebloem zelf
In een jurk van lycra batist met fluwelen piping
 in de prinsessenlijn en rokmouwen.
Een wollen jasje om warm te blijven,
met wijde mouwen en een bontkraagje.
Een heupgordel met tassen van zwart fluweel
 en sieraden van messing op de gordel.
Uiteraard ook messing sieraden.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten